Alle 42 zonnepanelen van het dak van Veldman Hasselt Beton vlogen meters door de lucht voor ze op de grond smakten. En dat zonder iets of iemand te raken.
Volledig scherm
Alle 42 zonnepanelen van het dak van Veldman Hasselt Beton vlogen meters door de lucht voor ze op de grond smakten. En dat zonder iets of iemand te raken. © Henry Wallinga

Storm blaast alle zonnepanelen van dak Veldman Hasselt Beton

Moeder Veldman had net de hoop uitgesproken dat er geen boom om zou waaien of de zonnepanelen vlogen voorbij. De storm heeft donderdagochtend alle 42 zonnepanelen van het dak van Veldman Hasselt Beton aan de Euroweg in Hasselt geblazen.

 1. Door de coronapandemie heeft Hasseltse kleuterjuf alle tijd om herinneringen vast te leggen in een boek
  PREMIUM

  Door de coronapan­de­mie heeft Hasseltse kleuterjuf alle tijd om herinnerin­gen vast te leggen in een boek

  Corona ging aan haar deur voorbij in het door het virus zwaar getroffen Hasselt. Wel zat Aly Hilberts-Stolte tijdens de pandemie dag na dag in huis. Ze besloot de herinneringen aan haar jeugd op de boerderij in Oud-Lutten en als kleuterjuf in Berkum en Zwartsluis op te schrijven. Eigenlijk voor haar drie kinderen, tien kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Maar het werd een boek: Hilarische en leerzame gesprekken met kleuters en dierbare herinneringen.
 1. De Stentor Nieuws Update | Brandstichting in Zeewolde en priktempo gaat omhoog
  Play

  De Stentor Nieuws Update | Brandstich­ting in Zeewolde en priktempo gaat omhoog

  15 april
 2. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

Kop van Overijssel