De politie kwam zaterdag met steekwerende vesten naar Hasselt na een opstootje tijdens 'Eui Sail'. Drie mannen zijn aangehouden. Beelden van het incident worden gedeeld via sociale media.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie kwam zaterdag met steekwerende vesten naar Hasselt na een opstootje tijdens 'Eui Sail'. Drie mannen zijn aangehouden. Beelden van het incident worden gedeeld via sociale media. © De Stentor

Tumult op bomvolle feestboot in Hasselt: drie mannen in de cel voor mishandeling en poging doodslag

Een feestje op een schip in Hasselt is zaterdagavond behoorlijk uit de hand gelopen. Op weg naar de kade van de stad ontstond ruzie, waarbij mogelijk iemand is neergestoken. De politie heeft vier mannen opgepakt, van wie er nog drie in de cel zitten. Een van hen wordt verdacht van een poging tot doodslag.

0 reacties

 1. Verjaardag eindigt in drama voor Gerard en Gert uit Hasselt: ‘Op handen en voeten uit noodluik geklommen’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Verjaardag eindigt in drama voor Gerard en Gert uit Hasselt: ‘Op handen en voeten uit noodluik geklommen’

  Hoe fragiel en wispelturig het leven kan zijn? Vraag het maar eens aan Gerard d’Arnaud en levensgezel Gert Sportel uit Hasselt. Het ene moment geniet je met familie en vrienden van een van de mooiste dagen van je leven: een paar uur later sta je rillend naast je volledig uitgebrande boot. En dan moet het ergste nog komen, zo vertellen de twee in een openhartig interview.
  Zwartsluis, Hasselt