Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Dierenopvangcentrum Gouda

Wens buurtbewoners komt uit met nieuwe hondenuitlaatstrook in Zwartsluis

De gemeente Zwartewaterland maakt een nieuwe hondenuitlaatstrook aan het Westeinde in Zwartsluis en komt hiermee tegemoet aan de wens van buurtbewoners. De werkzaamheden starten maandag 6 december en duren ongeveer een week.

 1. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
  PREMIUM
  27

  Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

  Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?
 2. Tien regionale ondernemers worden ‘smaakmakers’ van de IJsseldelta

  Tien regionale onderne­mers worden ‘smaakma­kers’ van de IJsseldel­ta

  Tien regionale ondernemers uit onder meer Zwolle, Kampen en Zwartewaterland krijgen de kans om onder professionele begeleiding hun gouden idee om te zetten in een product dat de wereld kan veroveren. Ze doen vanaf januari mee aan het traject ‘Smaakmakers IJsseldelta’ waarin de ondernemers stap voor stap toewerken naar de lancering van een (streek)product. De aanmeldtermijn voor het project is tot 3 januari open.

Kop van Overijssel