Jeugdcliënten van Pro Juventus kunnen met hun behandelaar mee naar een nieuwe aanbieder.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeugdcliënten van Pro Juventus kunnen met hun behandelaar mee naar een nieuwe aanbieder. © Bert Kamp

550 cliënten jeugd-ggz Pro Juventus kunnen met behandelaar mee naar andere zorgaanbieder

Alle 550 jeugdcliënten van zorgorganisatie Pro Juventus hoeven niet zelf op zoek naar een nieuwe behandelaar. Andere organisaties in de regio zijn bereid om cliënten en personeel over te nemen van het noodlijdende bedrijf. 

Pro Juventus biedt psychische ondersteuning aan mensen in de regio Zwolle, Veluwe, Vechtdal en Salland. Het bedrijf kampte al enige tijd met financiële problemen en beëindigt alle werkzaamheden per 1 maart, zo maakt Pro Juventus bekend in een persbericht. 

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Zwolle