De A28 bij de Hessenpoort in Zwolle tijdens een eerder recordspits. In oktober en november gaat de weg terug van drie naar twee rijstroken. Dat levert ongetwijfeld files op.
Volledig scherm
PREMIUM
De A28 bij de Hessenpoort in Zwolle tijdens een eerder recordspits. In oktober en november gaat de weg terug van drie naar twee rijstroken. Dat levert ongetwijfeld files op. © Frans Paalman

A28 tussen Zwolle en Meppel krijgt nieuw asfalt: lange vertragingen in het vooruitzicht

De A28 tussen Zwolle en Meppel krijgt in beide richtingen nieuw asfalt. Om die werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, gaat het aantal rijstroken tijdelijk terug van drie naar twee. Verkeer moet in de maanden oktober en november rekening houden met snelheidsbeperkingen en flinke vertraging.

3 reacties

 • H. Hudepohl

  2 maanden geleden
  Het valt mij al jaren op dat Rijkswaterstaat juist in het najaar, als de weersomstandigheden slechter worden, vaak met onderhoud c.q. nieuwe asfalteringen Nederland in de lange files stuurt. En dat terwijl in de winter de wegen het meeste te lijden hebben en in het voorjaar weer de nodige reparaties moeten worden uitgevoerd. Moet nog snel het toegekende jaarbudget worden opgemaakt of is er een andere reden voor?
 • Marjan Bos

  2 maanden geleden
  Het zij zo....gewoon rekening mee houden en eerder van huis gaan. Moet toch gebeuren...dit is weer een ander stuk dan eerst..dus alweer? Ja, maar een stuk verder p. Nagelhout
 • P. Nagelhout

  2 maanden geleden
  Alweer?
 1. Zo gaan complete dorpen van het gas: ‘Dit maakt ons volledig onafhankelijk van de wereldmarkt of oorlog’
  PREMIUM
  19

  Zo gaan complete dorpen van het gas: ‘Dit maakt ons volledig onafhanke­lijk van de wereld­markt of oorlog’

  De komende jaren moeten 8 miljoen woningen van het aardgas af. Een mega-operatie die nog maar nauwelijks op gang komt. Er zijn uitzonderingen. In het polderdorp Nagele en de Deventer stadswijk Zandweerd zijn ze al begonnen. Deze voorlopers laten zien wat het voor jouw woning (en portemonnee) betekent als je straks van het gas gaat. ,,We komen bij de mensen met een offer they can’t refuse.”