Volledig scherm
Twee auto's zijn op elkaar gebotst op de Ceintuurbaan in Zwolle tijdens de avondspits. © Hugo Janssen

Aanrijding op Ceintuurbaan Zwolle

ZWOLLE - Twee auto's zijn maandagavond op elkaar gebotst op de Ceintuurbaan in Zwolle. Daarbij vielen geen gewonden. Het ongeluk gebeurde rond 18 uur ter hoogte van de Oude Meppelerweg in de richting van de A28.

De auto's zijn weggesleept. Het is onduidelijk waardoor de aanrijding ontstond.

  1. Ook Zwolle vraagt op Wereld Prematurendag aandacht voor veel-te-vroeg geboren kinderen

    Ook Zwolle vraagt op Wereld Prematuren­dag aandacht voor veel-te-vroeg geboren kinderen

    Volgens de weersvoorspellingen pakken donkere wolken zich zondag 17 november samen boven Zwolle, maar de gemeente Zwolle en het Isala zullen deze sombere dag toch van kleur voorzien. Op die dag kleuren de Sassenpoort en het Isala-logo bij het kruispunt aan de Ceintuurbaan en bij de hoofdingang namelijk paars, de kleur van de Wereld Prematurendag. Dit om aandacht te vragen voor veel-te-vroeg geboren kinderen.
  2. Toiletalliantie voert actie voor meer openbare toiletten: bezoekers station Zwolle kunnen 19 november gratis naar de wc

    Toiletalli­an­tie voert actie voor meer openbare toiletten: bezoekers station Zwolle kunnen 19 november gratis naar de wc

    Op reis, boodschappen aan het doen, druk aan het shoppen en dan moet je uit het niets heel nodig naar het toilet. Dan loop je het risico dat er geen (openbaar) toilet in de buurt is. Op dinsdag 19 november, die in het teken staat van de Wereld Toiletdag, vraagt de Toiletalliantie aandacht voor het belang van meer openbare toiletten. Ook in Zwolle komt de organisatie in actie.

In samenwerking met indebuurt Zwolle