Foto ter illustratie: de landelijke vaccinatie met herhaalprikken is gestart. Het aantal patiënten met corona die ziekenhuiszorg nodig hebben loopt op in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: de landelijke vaccinatie met herhaalprikken is gestart. Het aantal patiënten met corona die ziekenhuiszorg nodig hebben loopt op in de regio. © ANP

Aantal corona-opnames in ziekenhuizen stijgt: dit is de situatie in Oost-Nederland

Het aantal ziekenhuisopnames van patiënten met corona stijgt in heel Nederland. St Jansdal kreeg de vraag patiënten van andere ziekenhuizen over te nemen. Ook bij Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen is de drukte voelbaar.

27 reacties

 • F. Post

  2 maanden geleden
  Één ding is zeker dat ik me niet meer laat meeslepen in die carona en al dat onzinnig gedoe. Ohja zelf zwaar corona gehad hoor.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Jasper Bos, nog nooit zo’n onzinnige reactie gelezen. Kom eens met bewijzen.
 • Jasper Bos

  2 maanden geleden
  @Andre vlees eten heeft alleen toekomst als we in totale anarchie zijn vervallen.
 • John Ooms

  2 maanden geleden
  En wat staat er in een officieel rapport van het RIVM (gewoon terug te vinden op internet) over ziekenhuisopnames over de periode 15 maart t/m 26 juli 2022: Vier op de vijf coronapatiënten is gevaccineerd en ruim helft kreeg booster!
 • Jan Willemsen

  2 maanden geleden
  Beste Stentor, dhr van Dissel roept niet op tot paniek. Hopelijk is dit voorlopig het laatste corona berichtje. En over tot de orde van de dag