Op dit moment worden besmette patiënten in het Zwolse ziekenhuis Isala op de eigen afdeling in isolatiekamers geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
Op dit moment worden besmette patiënten in het Zwolse ziekenhuis Isala op de eigen afdeling in isolatiekamers geplaatst. © Frans Paalman

Aantal coronapatiënten in regionale ziekenhuizen blijft stijgen

Het aantal coronapatiënten in de regionale ziekenhuizen is toegenomen sinds eind september. Op de Veluwe en in de steden Zwolle, Deventer en Apeldoorn zijn relatief veel besmettingen, blijkt uit de RIVM-cijfers.

12 reacties

 • Jan Willemsen

  4 maanden geleden
  Volgens Dr Levi, is er geen reden tot paniekerig reageren
 • S. Nijhof

  4 maanden geleden
  Gelukkig ligt er maar 1 persoon op de IC. Gelre ziekenhuis heeft het al moeilijk genoeg en heeft maar liefst 6 IC plekken. Of hebben ze nagedacht over de lange termijn? Hmmm neh
 • A Spankeren

  4 maanden geleden
  M. Van de Wulp mensen met overgewicht wil niet altijd zeggen dat ze er wat aan kunnen doen. Er kan een andere onderliggende reden zijn. Oordeel/veroordeel niet te snel op mensen die zwaarder zijn. Want ook mensen zonder overgewicht liggen met corona in het ziekenhuis. En helaas ken ik ook zelf mensen die geen overgewicht hadden en zijn overleden aan corona.
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Hendrik Willemsen, het kan zijn dat je er minder ernstig ziek van wordt, maar iedere uitvaller door Corona betekent extra belasting voor de collega's, in welke organisatie dan ook. Zorg er met elkaar dus voor dat onze maatschappij zo goed mogelijk door kan gaan. Daar hebben we allemaal belang bij, en ja daar kan een vaccinatie ook aan bijdragen.
 • Leonore Bruins

  4 maanden geleden
  Hendrik Willemsen, in de zorg maakt het niet uit of je erg ziek wordt van COVID. Zodra je positief test moet je thuis blijven tot de klachten weg zijn, ookal is dat bijvoorbeeld maar een druipneus. Dat zorgt dus voor personeelstekorten.