Volledig scherm
De saneringswerkzaamheden bij het Openluchtbad in Zwolle zijn begonnen. © Frans Paalman

Abestsanering bij Openluchtbad Zwolle begonnen

De werkzaamheden bij het Openluchtbad in Zwolle om een asbestleiding onder de ligweide te verwijderen, zijn begonnen. De leiding dook eind vorig jaar op tijdens graafwerkzaamheden bij het bad. 

De leiding is al jaren niet meer in gebruik. Volgens de gemeente Zwolle hebben bezoekers van het zwembad nooit gevaar gelopen. De werkzaamheden duren tot en met eind februari. 

Tijdens een persmoment woensdagmiddag vertelt de projectleider over de saneringswerkzaamheden. De kosten van de werkzaamheden zijn voor rekening van de gemeente. Het Openluchtbad gaat op Koningsdag, 27 april, weer open. 

  1. Supporters PEC Zwolle na verplaatsen Ajax-uit: ‘aan Jan met de pet wordt niet meer gedacht’
    Video

    Supporters PEC Zwolle na verplaat­sen Ajax-uit: ‘aan Jan met de pet wordt niet meer gedacht’

    Freddy Eikelboom is als voorzitter van de supportersclub van PEC Zwolle witheet van woede over het besluit van voetbalbond KNVB om de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen van zaterdag 2 maart naar woensdagavond 13 maart. En dan ook nog eens op het ondoenlijke tijdstip van 18.30 uur. ,,Los wat dit sportief voor PEC Zwolle betekent, is dit een ramp voor supporters. Aan Jan met de pet wordt in voetballand weer eens niet gedacht.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle