Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Luciano De Graaf

Actie op vrijgezellenfeest in Zwolle loopt compleet uit de hand; grote politiemacht grijpt in

oproepEen grap tijdens een vrijgezellenfeest in de omgeving van Zwolle is zaterdagmiddag helemaal verkeerd uitgepakt. Het leidde tot grootscheepse inzet van de politie, die dacht dat er sprake was van een ontvoering. Het akkefietje krijgt voor het aanstaande bruidspaar en vrienden mogelijk nog een staartje.

5 reacties

 • Marinus van Boeyen

  2 jaar geleden
  Wat gaat de politie nu doen?Na de rapportage wordt er aangifte o.i.d.gedaan.Wie moet de kosten betalen? Wellicht een bevoegd ambtenaar die dit bericht ook heeft gelezen wil hierop ons het antwoord geven.Mijn antwoord zou zijn, geef ze een geldboete want de kosten op die lui te verhalen is een mission impossebel.
 • Gerard Gout

  2 jaar geleden
  Die recente nep ontvoering heeft de politie (ook i.v.m. een helicopter erbij) handenvol geld gekoste. Plus het hard moeten rijden erbij was gevaarlijk! Gerard Gout.
 • Danny Anzion

  2 jaar geleden
  @Miranda Jansen. Wat als jij echt hulp nodig had terwijl de politie en masse achter een vrijgezellenfeest aanzat waarbij ze kostbare tijd aan het verkwisten waren? Doe je er dan nog niet moeilijk over?
 • Sanny Klingler-Sadelaar

  2 jaar geleden
  Dit kan je niet afdoen met "een lolletje". Ze hebben mazzel dat er onderweg geen ongelukken zijn gebeurd terwijl er met hoge snelheid is gereden. Terecht dat dit een zaak wordt maar of die tegen het bruidspaar moet zijn vraag ik me af. De persoon die verantwoordelijk is voor het vrijgezellenfeest ligt meer voor de hand. Die heeft het bedacht en het was zó echt dat 112 is gebeld!
 • Miranda Jansen

  2 jaar geleden
  Wees blij dat het niet om een echte ontvoering ging. Dat had namelijk veel meer tijd gekost. Dit was een vrijgezellen-grap. Dit soort dingen worden nu eenmaal weleens gedaan. Doe er niet zo moeilijk over. Er was volgens mij niemand in gevaar en dat is het belangrijkste!