Een politieshovel tilt een tractor die de politie blokkeert van de weg af.
Volledig scherm
PREMIUM
Een politieshovel tilt een tractor die de politie blokkeert van de weg af. © Frans Paalman

Alle arrestanten van boerenprotest in Zwolle weer op vrije voeten

videoDe drie mannen die donderdag werden opgepakt tijdens de actie van boeren in Zwolle zijn allemaal weer op vrije voeten, aldus de politie. Twee mannen werden gearresteerd omdat zij niet wilden luisteren naar de politie en de derde werd aangehouden wegens belediging.

15 reacties

 • Jan Vd oever

  2 maanden geleden
  Ze moeten die wouten vast zettrb wegens machtmsibruik
 • Rene Berends

  2 maanden geleden
  @ H. de Vries, Kijken wat jij doet als je alles wat je hebt dreigt te worden afgepakt. Deze boeren vernielden en plunderden niks, zoals de Marokkanen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Amersfoort. Daar zou de politie keihard moeten optreden, maar ja....dan is het weer racisme. Oh ja....gaan je vanavond weer lekker groente, aardappelen en een stukje vlees eten? Door wie geproduceerd?
 • martijn huiskamp

  2 maanden geleden
  Boeren sjoemelen niet met mest, Boeren zagen geen houtwallen zomaar om , als een stedeling dit gelooft waarom komen ze dan met grote getale in vakantie periode naar Oosten en midden vg land = blijf lekker op je flatje daar.
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  @ Paul vd Wert. Meten met 2 maten? Hoe gaat de politie om met bv demonstranten van extinction rebellion? Pakken ze de hele groep op en zijn niet dezelfde dag vrij. Inderdaad worden boerenprotesten door de politie ontzien.
 • Geert Arends

  2 maanden geleden
  @H de Vries. De politie mag verdachten vasthouden zolang daar een reden voor is. De demonstratie is voorbij, er is waarschijnlijk geen vluchtgevaar en de administratie is gedaan. Het is niet aan de politie om een vrijheidsstraf op te leggen, dat is (gelukkig) voorbehouden aan de rechter.