Hansi Hinterseer & Das Tiroler Echo toeren door Europa met hun kersthow. Ze staan ook in de IJsselhallen in Zwolle. De kaarten zijn bijna allemaal uitverkocht, zo populair is de Oostenrijkse schlagerzanger die ooit als professioneel ski-er prijzen pakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Hansi Hinterseer & Das Tiroler Echo toeren door Europa met hun kersthow. Ze staan ook in de IJsselhallen in Zwolle. De kaarten zijn bijna allemaal uitverkocht, zo populair is de Oostenrijkse schlagerzanger die ooit als professioneel ski-er prijzen pakte. © Management Hansi Hinterseer

Als skigod Hansi komt zingen, zit IJsselhallen vol

video‘Amore mio, Du bist schön So wie ein Sonnenstrahl am Morgen’. Je bent zo mooi als een zonnestraal in de ochtend. Het is een van de bekendere liedteksten van Hansi Hinterseer (64). Duizenden mensen hangen zaterdag in de Zwolse IJsselhallen aan zijn lippen, als hij één dagje Nederland aandoet.

,,Er rijden zo’n 25 touringcars vol fans vanuit het hele land naar Zwolle”, zegt organisator Joris Lusink. Hij is de man die Hinterseer al jaren naar Nederland haalt. ,,Skigod Hansi Hinterseer!”, is zijn eerste reactie als hem wordt gevraagd naar het succes van de Oostenrijker. De ‘Julio Iglesias van de bergen’, wordt hij door anderen genoemd. 

In samenwerking met indebuurt Zwolle