Amputatie in auto voordat Zwollenaar (32) uit wrak kan worden gehaald na ongeval op A50 bij Epe

Update + videoEen 32-jarige man uit Zwolle is vannacht ernstig gewond geraakt bij een heftig ongeval op snelweg A50 bij Epe. De brandweer had de grootste moeite hem uit het wrak van zijn auto te krijgen. Een gespecialiseerd medisch team heeft ter plekke een amputatie moeten uitvoeren om hem te bevrijden. 

15 reacties

 • M. de Vogel

  2 maanden geleden
  Los van het wel of niet gebruik van lachgas: er zijn hier minstens 20 hulpverleners bezig om 1 leven te redden. Diep respect voor alle hulpdiensten die zich zo inzetten voor het zorgen voor anderen die zij niet kennen!
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Dat lachgas nog niet verboden is, verbaast mij nog steeds. Net als onder invloed zijn van andere verkeersgevaarlijke genotsmiddelen. Beseffen de veelal jonge gastjes niet wat ze hun ouders aandoen en een gevaar voor het overige verkeer zijn? En ook zo de zorgverzekeraars klauwen met geld kosten? Mijn jonge kinderen hebben op een parkeerplaats bij de McDonald's een jong ventje een ballon met lachgas leeg zien zuigen en vervolgens wegreed. "Wat deed die?" Dan moet je dat gaan uitleggen...
 • Reinder Bosch

  2 maanden geleden
  Ons wegennet is hardstikke veilig. Het zijn de gebruikers die het onveilig maken. Als de norm van het rij-examen wordt gehanteerd zou 90 % van de bestuurders het rijbewijs kwijtraken. We kunnen nog meer miljoenen uitgeven aan verkeersborden, snelheidslimieten, rotondes, vluchtheuvels. Heeft allemaal 0,00 effect. Enige wat echt helpt is oom agent zichtbaar en onzichtbaar toezicht laten houden en onveilig weggedrag van bestuurders in boetes omzetten. Nog beter een strafpunten rijbewijs.
 • aalt dokter

  2 maanden geleden
  Is de A50 net zo gevaarlijk als de N50. Lees 2 ongevallen op de A50
 • kerseboom

  2 maanden geleden
  Weer een incident met lachgas. Mijn eerste gedachten was "gelukkig zijn er geen derden betrokken", maar dat is niet juist. Er zijn altijd derden bij betrokkenen: familie, vrienden, vriendin? Verbod op gebruik van lachgas is lastig (bewijs en handhaving), maar een verbod op lachgascontainers niet! Een verbod op aanwezigheid lachgas containers in de bestuurders/passagiersruimte is op korte termijn wel realiseerbaar en, belangrijk, ook handhaafbaar, is in iedergeval een duidelijk signaal.
 1. Deze tien ‘Koningskinderen’ worden dinsdag 18 jaar, net als prinses Amalia: ‘Ze wordt een goede koningin voor ons’
  PREMIUM
  Video

  Deze tien ‘Konings­kin­de­ren’ worden dinsdag 18 jaar, net als prinses Amalia: ‘Ze wordt een goede koningin voor ons’

  Ze kennen elkaar niet, maar ook weer wel, dankzij die ene dag: hun geboortedag. Net als prinses Amalia worden Julian, Cynthia, Michelle, Lars, Arthur, Desiree, Lonneke, Stephan, Iris en Jordy dinsdag 18 jaar. De Stentor volgt deze ‘Koningskinderen’ al sinds hun geboorte. Aan de vooravond van hun verjaardag brengen we ze samen. ,,Ik ben trots op Amalia.”