Annemiek Troch stond vanochtend voor een dichte deur bij de vaccinatielocatie in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Annemiek Troch stond vanochtend voor een dichte deur bij de vaccinatielocatie in Zwolle. © Annemiek Troch

Annemiek staat voor dichte deur bij prikstraat Zwolle: ‘Kreeg nog sms ter bevestiging, heel slordig dit’

Duizenden prikken per dag zette de GGD op de locatie aan de Meeuwenlaan in Zwolle. Maar nu de drukte afneemt, schroeft de gezondheidsdienst ook de openingstijden terug en opent de prikstraat pas om 12.00 uur. Dat bericht bereikt echter niet iedereen. Zo staat Annemiek Troch uit Hasselt woensdagochtend voor een dichte deur, en ze was niet alleen. „Mijn afspraak staat om 10.15 uur.”

4 reacties

 • M.H. van den Brink

  1 jaar geleden
  Goed nieuws is geen nieuws. HELAAS.
 • A Steenbergen

  1 jaar geleden
  Weer zo jammer dit artikel. Bij miljoenen mensen ging het probleemloos. Prima organisatie en inzet. Bij de evaluatie van de Corona aanpak moet zeker ook de vaak negatieve rol van de media meegenomen worden.
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Ja idd de krant maak altijd voor 1 probleem een groot probleem en komt het in de krant lekker belangreik ik heb bij de 2e vaccine ook voor niks heen geweest dat ik verkeerde dag kwam dat zou de week erop zijn
 • Ed Luigjes

  1 jaar geleden
  Ik vraag mij af waarom media zoveel aandacht geeft aan iets wat niet goed gaat. Bekijk het van de positieve kant 99,9% gaat wel goed. Wat denk je dat het met de vrijwilligers en andere doet welke zich elke dag inzetten om te zorgen dat de rest van Nederland geholpen wordt. Natuurlijk is het vervelend als je voor een dichte deur staat maar beste media, ga ook eens schrijven over wat goed gaat.