Architecten willen Zwolse steegjes pimpen

VideoDe ingepakte Pelserbrug aan de Thorbeckegracht en de 'onzichtbare brug' aan de Burgemeester van Roijensingel tijdens de Architectuur Biënnale van 2016 maakten indruk op veel Zwollenaren. 

De Pelserbrug kreeg in het project van het Collectief van Zwolse Architecten ineens een iconische uitstraling, waar de internationale inpak-kunstenaar Christo jaloers op kon zijn. En de 'onzichtbare brug' bracht de tongen los: moest er een nieuwe verbinding tussen Stationsweg en het gebied de Suikerberg/Museum de Fundatie komen?

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Zwolle