Volledig scherm
Arie Slob. © ANP

Arie Slob heropent TalentStad in Zwolle

Onderwijsminister Arie Slob opent vrijdag 19 januari samen met wethouder Jan Brink het vernieuwde onderkomen van TalentStad. Het praktijkonderwijs heeft zich dit schooljaar bij het Beroepscollege van Talentstad aan de Blaloweg gevoegd. 

Beide onderdelen van de onderwijsinstelling zitten nu onder hetzelfde dak. Niet alleen het gebouw is onder handen genomen, ook inhoudelijk is de afgelopen tijd het nodige veranderd bij TalentStad. 'Inspelend op landelijke onderwijsontwikkelingen', meldt de school. 

  1. Een bijbelambulance, mag dat?
    PREMIUM

    Een bij­be­lam­bu­lan­ce, mag dat?

    Jezus leeft! staat op de ambulance. De blauwe sterren met een wit esculaap zijn vervangen door blauwe kruizen met Jezus redt in een klein letterkorps. Verder lijkt de ‘Bijbelbus’ sprekend op een echte ziekenauto. Links en rechts zieltjes winnend rijdt evangelist Joop van Ooijen ermee door Nederland. De ambulance duikt straks overal op. In Zeewolde, in Zwolle en de biblebelt – waarschuwt Van Ooijen. Op alle plekken namelijk waar ‘Jezus leeft’ als politieke partij bij de raadsverkiezingen een duwtje moet krijgen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle