De bestuurder van de auto raakte volgens de politie onwel en botste op een boom langs de Kleine Veerweg in Zwolle. Hij en zijn vrouwelijke passagier zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
De bestuurder van de auto raakte volgens de politie onwel en botste op een boom langs de Kleine Veerweg in Zwolle. Hij en zijn vrouwelijke passagier zijn naar het ziekenhuis gebracht. © GinoPress B.V.

Auto botst op boom in Zwolle, inzittenden gewond

Twee mensen zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Zwolle. Hun auto botste frontaal op een boom.

 1. Opvolger van IJsselhallen mag geen eiland worden: Zwolle zoekt aantrekkelijke routes vanaf station en stad (misschien zelfs per watertaxi)
  PREMIUM

  Opvolger van IJsselhal­len mag geen eiland worden: Zwolle zoekt aantrekke­lij­ke routes vanaf station en stad (misschien zelfs per watertaxi)

  Twaalf minuten. Zo lang doet de Zwolse evenementenwethouder Monique Schuttenbeld erover om van de Hofvlietvilla aan de rand van de binnenstad naar de opvolger van de IJsselhallen te lopen. Vanaf het station duurt het nog langer. Op dit moment zijn het niet bepaald inspirerende routes naar Voorsterpoort. Dat moet anders. Hoe? Met kunst, historie of zelfs een watertaxi.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. de Stentor Nieuws Update: Dode bij brand in Wilp en verdachte granaathanger opgepakt
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Dode bij brand in Wilp en verdachte granaathan­ger opgepakt

  27 januari
 2. Video van de Dag | Kom je thuis, ligt je veranda vol met... leeuwen!

  Video van de Dag | Kom je thuis, ligt je veranda vol met... leeuwen!

  27 januari