Auto in Zwolle door brand verwoest, politie onderzoekt mogelijke brandstichting

video + updateIn Zwolle is vannacht een auto door brand verwoest. Het voertuig stond geparkeerd aan de Van Hogendorpware. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak. Mogelijk is er sprake van brandstichting, maar met een technische oorzaak wordt ook rekening gehouden.

0 reacties

 1. Brand bij afvalbedrijf van Lidl-miljardair zorgt voor hoofdbrekens in Zwolle: ‘Schade is aanzienlijk’
  PREMIUM
  video

  Brand bij afvalbe­drijf van Lidl-miljardair zorgt voor hoofdbre­kens in Zwolle: ‘Schade is aanzien­lijk’

  Recyclebedrijf PreZero onderzoekt mogelijkheden om het sorteren en verwerken van plastic en verpakkingen snel te hervatten. De verwerkingsinstallatie in Zwolle is onbruikbaar na de verwoestende brand van woensdagochtend. Het vuur is ontstaan in een residubak van de sorteerinstallatie, de oorzaak is nog onduidelijk. De brand heeft overlast veroorzaakt in de omgeving, voor verkeer op de A28 en voor het busvervoer in de regio.
 2. Dit overkwam Joop allemaal als beveiliger in ziekenhuis Zwolle: ‘Dat beeld van dat meisje in de heli... bah’
  PREMIUM
  1

  Dit overkwam Joop allemaal als beveiliger in ziekenhuis Zwolle: ‘Dat beeld van dat meisje in de heli... bah’

  Wie heeft het meest complete beeld van het reilen en zeilen in een ziekenhuis? Misschien is het wel Joop van der Veer. Als beveiliger heeft hij 35 jaar lang alles zien langskomen in twee Zwolse ziekenhuizen. Van reanimaties tot het binnenhalen van slachtoffers uit de traumahelikopter, van het rondleiden van de koning tot een vuistslag op zijn eigen oog. Nu zijn werkzame tijd erop zit, blikt hij nog een keer terug.