Bekend Kamasutra koppel krijgt bloemetje

VideoHet Zwolse Kamasutra koppel is nog steeds bij elkaar.  Als reactie op het blijde nieuws bracht de Stentor het duo 'Henk en Ingrid' - eigenlijk Eduward (48) en Anika (35) - een boeket rode rozen om de liefde van de twee tortelduifjes te vieren. 

Volledig scherm
© Eigen foto

,,Heel mooi. Ik ben dol op bloemen", zegt Anika terwijl ze haar hond DJ op schoot heeft. Wat ze zo leuk aan elkaar vinden? ,,Dat hij mij in mijn waarde laat. Dat vind ik heel belangrijk in een relatie", zegt Anika stellig. Eduward moet even nadenken. ,,Tsja, we kenden elkaar al, kwamen elkaar na een aantal jaar weer tegen en het werd wat. We hebben het goed samen." Heeft het stel nog plannen voor de toekomst? Eduward: ,,Heel veel mensen zeggen tegen ons dat we een YouTube kanaal moeten beginnen en moeten vloggen. Dat lijkt ons wel wat, maar ik ben niet zo thuis in de YouTube wereld."

Op Facebook stroomden de reacties op het gelukkige nieuws van het koppel binnen: 'het was een grapje, wat een opluchting' en 'gelukkig maar, kunnen we weer met een gerust hart slapen'. Na de grap dat ze uit elkaar waren, werd het stel dagelijks aangesproken op straat. Heel internet was in rep en roer, maar in werkelijkheid zijn de twee ruim twaalf jaar samen. ,,We zijn niet te breken", zegt Anika daarop. 

Toekomst

Zakelijk gezien zijn ze in gesprek met Bas van Velzen (van Bassistent) om samen te gaan vloggen. Ze hebben eerder al een filmpje samen opgenomen.

En plannen in de privésfeer? Trouwen hoeft van Eduward niet. ,,Dat is niet nodig. De helft van de gasten op de bruiloft zie je over tien jaar toch niet meer." Anika denkt daar anders over. ,,Ik wil voor één dag een prinses zijn in een mooie jurk. Maar het voelt alsof we al getrouwd zijn. Ik zie Eduward als mijn man."

In samenwerking met indebuurt Zwolle