Bewoners van de appartementen in onder meer de Ruusbroecstraat in Zwolle kregen deze brief in de bus.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de appartementen in onder meer de Ruusbroecstraat in Zwolle kregen deze brief in de bus. © Samengestelde foto van Google Streetview/de Stentor

Belegger doet zich voor als ‘koppel’ en probeert woningen in Zwolle te kopen: ‘Bij ons is dit verboden’

‘Wij zijn Galvano en Kimberly en wij zijn op zoek naar een vergelijkbare woning als die van u.’ In verschillende buurten in Zwolle kregen bewoners een briefje in de bus met deze inleiding. Het blijkt om vastgoedhandelaren te gaan die hun winst proberen op te krikken. ,,Bij ons is dit ten strengste verboden’’, zegt regiovoorzitter Jeroen Hofstede van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

3 reacties

 • K Freriks

  2 maanden geleden
  Goed dat de NVM dit in de gaten houd.
 • HA Klomp

  2 maanden geleden
  Mijn huis mogen ze kopen!
 • Patrick van den Ing

  2 maanden geleden
  Als je met hen in zee gaat krijg je vast en zeker een bodem prijs. Ergens pakken zij hun winst en zeker weer bij de koper die vaak nu in een opbod cultuur ook weer extra betaald.
 1. Baasjes Zwolle-Zuid op hun hoede na vondst verdacht goedje in het bos: 'Wie doet zoiets nou?’
  PREMIUM
  Video
  4

  Baasjes Zwol­le-Zuid op hun hoede na vondst verdacht goedje in het bos: 'Wie doet zoiets nou?’

  Hondenbezitters in Zwolle-Zuid zijn op hun qui-vive na de vondst van een ‘vreemd’ goedje in het Zandhovebos. Wijkagenten waarschuwden gisteren op sociale media voor roze en bruine korrels op verschillende plekken in het groen achter zorgcentrum Zandhove. ‘Waarschijnlijk gedumpt rattengif oid’, aldus de agenten. De korrels, gevonden op onder meer een afgezaagde boomstam, worden door de Rova verwijderd, zo laat de politie weten.