Foto ter illustratie.
Niels L. dwingt een vrouw van een werknemer tot tekenen bij de notaris door een pistool tegen het hoofd van haar 15-jarige dochter te zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Niels L. dwingt een vrouw van een werknemer tot tekenen bij de notaris door een pistool tegen het hoofd van haar 15-jarige dochter te zetten. © Thinkstock

Beruchte oplichter laat spoor van bedrog en geweld in deze regio achter maar wijkt voor druk van rechtszaak

Met een pistool tegen het hoofd van een 15-jarig meisje dwong de beruchte mestfraudeur Niels L. volgens het Openbaar Ministerie een vrouw om later die dag ondernemingen op haar naam in te schrijven bij een notaris. Maar L., die vandaag terechtstond op verdenking van nieuwe oplichtingspraktijken, heeft nooit iemand bedreigd, zei zijn advocaat.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”