Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bezorger van Albert Heijn mishandeld in Zwolle

update IIEen boodschappenbezorger van Albert Heijn is gistermiddag mishandeld in Zwolle. Dat gebeurde nabij de parkeergarage aan de Katerdijk. De twee daders gingen er op de fiets vandoor.

De mishandeling vond dinsdag rond 16.50 uur plaats nabij parkeergarage Katwolderplein, meldt de politie op Facebook. De vermoedelijke daders zijn twee jongens van tussen de 15 en 20 jaar oud. Ze waren beiden op de fiets en zijn weggereden in de richting van de wijk Holtenbroek.

De aanleiding van het incident is niet echt duidelijk, reageert de politie op vragen van de Stentor. ,,Maar het gaat niet om een beroving. Er is korte woordenwisseling aan het incident vooraf gegaan.’’

Quote

Uiteraard zijn wij, maar zeker de bezorger erg geschrok­ken van dit incident

Felicity Bijnaar, woordvoerder Albert Heijn

Een woordvoerder van Albert Heijn laat weten dat het ‘naar omstandigheden goed’ gaat met de bezorger in kwestie. Hij is direct na het incident goed opgevangen. ,,Uiteraard zijn wij, maar zeker de bezorger erg geschrokken van dit incident. Een incident kan een flinke impact hebben op mensen en daarom zal Albert Heijn ook nazorg aan de bezorger verlenen.’’

Albert Heijn doet over de aanleiding en het onderzoek verder geen uitspraken. De politie vraagt getuigen zich te melden.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

In samenwerking met indebuurt Zwolle