Ziekenhuis Isala in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
Ziekenhuis Isala in Zwolle. © ANP

Bijna 7000 patiënten op wachtlijst voor uitgestelde zorg bij Isala Zwolle

Hoewel het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen sterk is gedaald, blijven de wachtlijsten onverkort lang. Dat geldt ook voor het Zwolse Isala.  De meeste patiënten van wie de operatie in coronatijd is uitgesteld wachten op een operatie bij chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie, laat woordvoerder Monique de Haan weten.

11 reacties

 • Sina Hogeboom

  3 maanden geleden
  Dat was vroeger in de jaren 60/70 toch wel heel anders maar ja het wordt steeds drukker in Nederland.Was het nog maar 60/70 dan had je het Sofia ziekenhuis,veel kleiner,en deze shit niet!En dat was een normaal ziekenhuis geen fabriek zoals nu,en door volgende nummer,in de wacht rij.
 • Winny lieverst

  3 maanden geleden
  Artsen en verpleegkundigen zijn er erg aardig en doen hun best. Helaas heb ik door omstandigheden diverse huisartsen en ziekenhuizen gehad en daar is het weleens anders. Nu recentelijk weer te horen gekregen van een doktersassistente bij een huisarts in de Noordoostpolder, dat mijn tumor geen kanker is.
 • MVV Vaart

  3 maanden geleden
  Even een ander geluid: Er gaat ook heel veel goed in de zorg. Ik heb erg goede ervaringen met de Isala medewerkers. Snel en efficient en uiterst patient vriendelijk
 • Jet van Brussel

  3 maanden geleden
  Er gaat absoluut iets goed fout in de zorg . Mijn echtgenoot staat al een half jaar op de wachtlijst voor een knieoperatie . Vrijdag vier keer gebeld door de specialist en assistenten, die dat van elkaar niet weten . Ook wordt je gevraagd formulieren in te vullen die al twee keer ingevuld zijn en niemand weet van iets . Heel slordig allemaal !
 • JM SCHINKEL

  3 maanden geleden
  E van der Harg , Niks mis met het ziekenhuis . Bloedprikken kan best snel als het nodig is . Geeft de arts aan . Bijtijds een afspraak maken ,niemand zit alleen op jou te wachten . Binnen 3 weken tijdens de laatste lockdown een ingreep gehad . Mocht kiezen tussen Zwolle of snel in Meppel. Dus mooi bij dezelfde chirurg in Meppel. ‘S zomers is er airco en ‘s winters normaal warm. Als je niet ver kunt lopen , zijn er wagentjes. En ….er zijn veel ziekenhuizen . Keuze genoeg!