Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bijna 80 Overijsselse vrijwilligers en -clubs maken kans op 1000 euro

Duizend euro kunnen genomineerde vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Overijssel winnen. Op acht februari worden de winnaars van de Vrijwilligersprijs Overijssel bekendgemaakt in het Provinciehuis in Zwolle. Stemmen voor de publieksprijs is nog mogelijk.

De Vrijwilligersprijs Overijssel is een initiatief van de provincie Overijssel en wordt georganiseerd door Arcon samen met organisaties uit Overijssel. Tot begin januari kon iedereen vrijwilligers en organisaties in Overijssel nomineren voor de prijs. 

De enige eisen waren een uitgebreide beschrijving en een referentie. Zeker 37 mensen hebben de moeite genomen om een vrijwilliger op te geven. Veertig deden dat voor een organisatie.

Dit jaar worden de prijzen nog tijdens een feestelijke middag uitgereikt. Zowel voor de publieksprijs als de juryprijs zijn geldbedragen van 1000, 650 en 350 euro beschikbaar. Ook is er 500 euro beschikbaar voor de winnaar van de Trendprijs.

Stemmen kan op:

http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/

  1. Overijssel ondersteunt evenementen, Living Village Festival Dalfsen opgelucht

    Overijssel onder­steunt evenemen­ten, Living Village Festival Dalfsen opgelucht

    De provincie Overijssel ondersteunt 21 kleinere sport- en cultuurevenementen met een subsidie van 10.000 euro. Onder meer Omloop IJsseldelta, de Sallandse Wandelvierdaagse, de Ster van Zwolle, de Nationale Sleepbootdagen 2020 en Kerst in Oud Kampen kunnen een bedrag tegemoet zien. The Living Village Festival in Dalfsen, dat door financiële malheur dreigde te verdwijnen, haalt opgelucht adem. ,,Dit kunnen we goed gebruiken.”

In samenwerking met indebuurt Zwolle