Bittere nasmaak Kingdance Zwolle door pinproblemen: ‘Op Bevrijdingsdag weer gewoon munten’

met videoBezoekers van festival Kingdance in Zwolle hebben woensdag amper eten en drinken kunnen kopen. Een storing in het pinsysteem legde de betalingen plat. De organisator houdt er een bittere nasmaak aan over en laat voor zusterfestival Dance4Liberation weer gewoon muntenkassa’s invliegen.

12 reacties

 • A.E. Joosten

  11 maanden geleden
  Mevrouw Bosman, Wat vervelend dat u de ervaring heeft dat de EHBO niet in actie kwam. Ik had zelf het idee dat ze juist heel goed in actie kwamen. Ze hadden een tent staan( kon je zelf heen) en ze liepen rond. Wat mij betreft goed..
 • evert koekkoek

  11 maanden geleden
  Server eruit geklapt? Al eens gedacht aan een DDOS aanval? Er zijn nog altijd bewoners in de directe omgeving van de Wijthmenerplas die iets tegen dit soort festivals hebben.
 • Melroy van den Berg

  11 maanden geleden
  Zei iemand bitcoin? Haha. Want die werkte gewoon wel.
 • J Ano

  11 maanden geleden
  Wordt lastig muntjes kopen als je pin systeem eruit ligt de volgende keer. Of gaat iedereen eerst geld ergens uit de muur trekken? 4g is overigens waardeloos met te veel gasten in 1 cell, zoveel kunnen niet tegelijk aangemeld worden op de masten. Dus ook je pinsysteem niet. Star link is leuk, maar je hebt niet altijd dekking, daar heb je meer satellieten voor nodig
 • H. Stoel

  11 maanden geleden
  hoeveel boter heeft deze althoff op zijn hoofd?