Boeren rijden met trekkers snelwegen op en stichten brand • Man aangehouden na blokkade op A28

BOERENPROTESTDe boeren waren maandag sinds het middaguur op verschillende plekken in het land opnieuw de weg op gegaan uit protest tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Op meerdere snelwegen, zoals de A67, de A28 en de A2, stonden vandaag tractoren en kan het verkeer niet doorrijden. In de avond werd zelfs op meerdere plaatsen brand gesticht. Lees hieronder alles terug in ons liveblog.

107 reacties

 • Robbert Scholten

  5 maanden geleden
  Ik heb grote bewondering voor de boeren,de laatste twintig jaar wordt het leven hun onmogelijkgemaakt door milieuwappies en de politiek,links of rechts,vooral groen links,er is een milieu probleempje en de boeren zijn een mooi en overzichtelijke doelgroep hoe zit het met de twee miljoen auto,s en e industrie
 • kor Flokstra Kor

  5 maanden geleden
  T de Vries. Wat gaat straks ons eten kosten als we het allemaal uit het buitenland moeten halen?En als er dan een te kort is?
 • T de Vries

  5 maanden geleden
  Dat de boeren niet eens zijn met de maatregelen daar mag je wat van vinden. Dat deze protesten buiten alle fatsoensnormen nu plaats vinden is op geen enkele manier goed te praten. Wat kosten deze protesten onnodig veel gemeenschapsgeld. Dat gemeenschapsgeld wat nu onnodig wordt uitgegeven had veel beter besteed kunnen worden. Protesteren is een recht. Houd het fatsoenlijk en respectvol Belemmer mijn niet moet ook gewoon werken in de zorg daar wachten mensen op mij!
 • R Barlaeus

  5 maanden geleden
  Er moeten veel meer boeren-terroristen worden opgepakt en ook hun blokkeer-voertuigen moeten in beslag worden genomen. Boeren die met de tijd mee willen kunnen allemaal blijven want er zijn genoeg boeren die in de gevangenis thuis horen. Die stoppen dan.
 • F. Post

  5 maanden geleden
  Ga me niet vragen of ik nog sympathie heb voor de boeren. NEE het potje is leeg dit slaat nergens op wat ze nu doen.