Kantelwalsborden langs de A28 bij het naderen van afrit 19 naar Zwolle-Centrum.
Volledig scherm
Kantelwalsborden langs de A28 bij het naderen van afrit 19 naar Zwolle-Centrum. © Google Streetview

Bord langs snelweg A28 bij Zwolle geeft te hoge snelheid aan, reparatie duurt lang

Een zogeheten kantelwalsbord langs de A28 bij Zwolle geeft een te hoge snelheid aan. Er wordt een maximum snelheid aangegeven van 100 km per uur, maar dat moet eigenlijk 80 km per uur zijn. Zoals het iets verderop ook wordt aangeduid bij het naderen van afrit 19, de afslag naar Zwolle. Het lukt Rijkswaterstaat niet om dit bord in de juiste stand te zetten. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.