De nieuwbouw van de WRZV-hallen op bedrijventerrein Voorsterpoort kan voorlopig nog niet beginnen. Door de stikstofcrisis kan de gemeente Zwolle nog geen vergunning voor het project verlenen. Dat levert overigens niet direct problemen, de huidige WRZV-hallen (foto) blijven tot die tijd gewoon dienst doen.
Volledig scherm
De nieuwbouw van de WRZV-hallen op bedrijventerrein Voorsterpoort kan voorlopig nog niet beginnen. Door de stikstofcrisis kan de gemeente Zwolle nog geen vergunning voor het project verlenen. Dat levert overigens niet direct problemen, de huidige WRZV-hallen (foto) blijven tot die tijd gewoon dienst doen. © Frans Paalman

Bouw WRZV-hallen en woningen Stadshagen nog in de wacht door stikstofcrisis

De schop kan nog altijd niet in de grond voor de nieuwe WRZV-hallen. Want hoewel vele projecten dankzij nieuwe stikstofregelingen al doorgang kunnen vinden, blijft vergunningverlening voor grote bouwplannen een moeilijk verhaal. Ook voor de bouw van woningen in Stadshagen moet door het zogenoemde stikstofteam van de gemeente nog een oplossing worden gezocht. 

  1. PEC Zwolle-verdediger laat personeel en investeerders sushizaken in de kou staan: ‘Tienduizenden euro’s schuld’
    PREMIUM
    2

    PEC Zwol­le-verdediger laat personeel en investeer­ders sushizaken in de kou staan: ‘Tiendui­zen­den euro’s schuld’

    Personeelsleden krijgen maandenlang geen salaris en investeerders en de aannemer zeggen nog tienduizenden euro’s te krijgen van Sushi Roku uit Zwolle. Het bedrijf van PEC Zwolle-verdediger Sai van Wermeskerken en zijn compagnon heeft twee sushirestaurants. ,,Hier lusten de honden geen brood van’’, noemt de aannemer de situatie. Een aangifte wordt onderzocht.