Boze boeren blokkeren A1, A28 en A50 met stenen, mest en brandende hooibalen

Met video & updatePallets, mest, zand, stenen, autobanden en brandende hooibalen: boze boeren hebben vanmorgen alles uit de kast getrokken om de snelwegen A1, A28 en A50 te blokkeren. Op verschillende plekken kunnen automobilisten de wegen niet op of af en ontstaan er files.

69 reacties

 • Andre Eggerding

  3 weken geleden
  @ Henk Koops ,de gedupeerden in Groningen hebben het gedaan zoals als jij het voorstelt. En wat is het resultaat? Complete ontreddering.
 • Henk Koops

  3 weken geleden
  Boeren zie eens eerst met elkaar op één lijn te komen, ooit zullen de dwarsliggers ontdekken dat om uit een konflikt te komen je moet onderhandelen, en ja de wijze boeren en onze vertegenwoordigers ,,de gekozen regering,, wil met jullie praten wees hier blij mee, jullie zijn zo gewent, dat als er een probleem is dit altijd in jullie voordeel wordt opgelost, maar dit is anders, en in het verleden niet goed geregeld door hebberige boeren en banken die ten koste van het milieu door wilden groeien!
 • Richard Huisman

  3 weken geleden
  De boeren worden afgestrafd maar de burgers en fabrieken en de luchtvaart blijven door gaan met uitstoot v schadelijke gassen ..dus begin bij je zelf met de wereld te verbeteren
 • e v.d. wilgen

  3 weken geleden
  Er zijn nogal wat mensen waar ikke ikke ikke en rest kan stikken de boventoon voort en dat zijn echt geen boeren. Hou voltotdat ze eindelijk eens een keer willen luisteren. Mijn zegen heb je.
 • Jaap van Putten

  3 weken geleden
  De nood voor de boeren zit zodanig hoog dat dit soort acties voor de hand liggen, voor de automobilist zeker niet prettig ofwel files. Op basis van de beelden ligt het voor de hand dat verkeersregelaars / politie het verkeer regelen in de directe omgeving van de plek des onheils. Zie veel hulptroepen aanwezig maar in plaats van het verkeer te regelen wordt het verkeer gehinderd door wegafzettingen, mijn idee niet de boeren maar de beoogde hulptroepen zijn de grootste oorzaak van de files.