De Kas van Kaat op Buitengoed de Herfte. De omvang van deze zaak is een belangrijk pijnpunt voor omwonenden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kas van Kaat op Buitengoed de Herfte. De omvang van deze zaak is een belangrijk pijnpunt voor omwonenden. © Frans Paalman

Boze buren klagen over ‘te druk’ Buitengoed de Herfte in Zwolle: ‘Erger me er groen en geel aan’

,,Het is alsof je als gewone burger in het ootje wordt genomen.’’ Buren van Buitengoed de Herfte in Zwolle delen andermaal hun zorgen over de ontwikkelingen op het terrein met bedrijven als Kas van Kaat, Binthout en Hanzeduck. Dit keer bij de bezwaarschriftencommissie. Die broedt nu op een advies.

22 reacties

 • T de Vries

  3 weken geleden
  De groen en geel klagers blijven mij inziens klagers. Het probleem van hun is niet de bedrijven die daar zitten maar hun karakter. Nu doe ik een aanname zij de klagers waarschijnlijk de verwende generatie die niet meer gewend zijn om een nee te ontvangen en het moet gaan zoals zij willen. Ten koste wat een ander graag wil. Iemand anders iets gunnen kennen zij niet!
 • Bert Schillie

  3 weken geleden
  Jaloezie en nog eens jaloezie, ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet, foei wat een volk.
 • Cora van Dijk

  2 maanden geleden
  Nederlanders hangen van klagen, zeuren en miepen aan elkaar vast. Gunnen elkaar werkelijk niks meer Bah!!!
 • D Dijkhof

  2 maanden geleden
  Geklaag is tegenwoordig de norm in Nederland. Blijkbaar zijn er veel intolerante mensen die vinden dat hun ergernissen door anderen moet worden opgelost. Je zag het bijvoorbeeld bij de deelscooters. Dat zullen dezelfde types zijn die hier klagen. En klagers wordt in Nederland nooit een weerwoord gegeven of tegen ze gezegd dat ze niet moet zeiken.
 • Miny Nales

  2 maanden geleden
  Het ziet er erg gezellig uit. Top Zwolle.