Bestuurder Henk Hagoort van hogeschool Windesheim
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurder Henk Hagoort van hogeschool Windesheim © fotobewerking de Stentor


Zwolse onderwijsbaas roept jongeren op: ‘Ga je studeren? Laat je vaccineren!’

Het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en de universiteiten zitten in spanning: kunnen de klassen weer volstromen in het nieuwe studiejaar of blijft het noodgedwongen online onderwijs? In de aanloop er naartoe roept het onderwijs in een gezamenlijke campagne studenten op om zich voor de start van het schooljaar te laten vaccineren. Vicevoorzitter Henk Hagoort van de Vereniging van Hogescholen, tevens baas van hogeschool Windesheim in Zwolle, licht de oproep toe.

1 reactie

 • Gerrit Snel

  2 maanden geleden
  Wel gevaccineerd maar je kan nog steeds ziek worden, je bent nog steeds besmettelijk en de bescherming neemt na 6 maanden al flink af dus de verwachting is dat je kan blijven spuiten. Jammer dat je daar zo weinig over hoort want dan heb je namelijk een compleet en eerlijk verhaal!
 1. Stadsstrand Zwolle (voorlopig) weer verdwenen: gemeente wil verandering, uitbater snapt daar weinig van
  PREMIUM

  Stads­strand Zwolle (voorlopig) weer verdwenen: gemeente wil verande­ring, uitbater snapt daar weinig van

  Het tijdelijke pop-up stadsstrand op het Rodetorenplein in Zwolle, dat dit weekend de laatste dagen van dit jaar draaide, is een blijvertje. De vergunning loopt na 5 jaar af, maar de gemeente ziet het zand graag terugkeren. Al is het maar de vraag of de huidige uitbaters daarbij zijn, en er mag wat meer zijn dan ‘alleen een biertap’. ,,Ja, dat verbaast ons wel.’’