Verdwijnt de landelijkheid en rust in buitengebieden van Zwolle  zoals Windesheim? Die vrees leeft sterk bij bewoners, nu het stadsbestuur voorlopige plannen maakt om Zwolle met 40 procent aan woningen te laten groeien.
Volledig scherm
PREMIUM
Verdwijnt de landelijkheid en rust in buitengebieden van Zwolle zoals Windesheim? Die vrees leeft sterk bij bewoners, nu het stadsbestuur voorlopige plannen maakt om Zwolle met 40 procent aan woningen te laten groeien. © Frans Paalman

Buitengebieden Zwolle voelen zich overvallen door ‘extreme groeiplannen’: ‘Buikpijn van’

Teleurgesteld en overrompeld: inwoners van de buitengebieden van Zwolle zien helemaal niets in de groeiplannen van het stadsbestuur. ,,Volstrekt onmogelijk, onverantwoord en lege onzin-teksten’’, klinkt het maandagavond tijdens het inspreekmoment voor inwoners en organisaties. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.