Volledig scherm
Tobias bij VC Zwolle. © Frans Paalman

Buren houden pleinfeest voor ernstig zieke Tobias (12) uit Zwolle

Buren van de ernstig zieke Tobias Sybesma (12) uit Zwolle houden op 31 december een evenement in hun straat om geld in te zamelen voor stichting Semmy, die onderzoek naar hersenstamkanker financiert. 

Aan de Ulgerkamp is oudjaarsdag vanaf 13.00 uur het Tobias-pleinfeest. Er worden hapjes en drankjes verkocht en er is een verloting. Volgens vader Reitse Sybesma wordt het feest bij steeds meer mensen bekend. 'Het vuurtje begint te lopen. Het gonst', schrijft hij op Facebook. Maar meer mensen zijn welkom: 'Plannen omgooien, en als de sodemieter naar het Tobias-plein-feest.'

Verjaardagskaartjes

Vorige maand werd Tobias, die een hersenstamtumor heeft, nog bedolven onder verjaardagskaartjes na een oproep op Facebook van zijn volleybalclub VC Zwolle.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

In samenwerking met indebuurt Zwolle