Burgemeester Peter Snijders van Zwolle is voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland. De elf burgemeesters pleiten voor verdere versoepelingen: 'Kijken naar wat wél kan'.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Peter Snijders van Zwolle is voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland. De elf burgemeesters pleiten voor verdere versoepelingen: 'Kijken naar wat wél kan'. © ANP

Burgemeesters IJsselland willen verder versoepelen: ‘Kijken naar wat wél kan’

De elf burgemeesters in de regio IJsselland blijven lobbyen voor verdere coronaversoepelingen. Rebelleren doen ze niet, maar regiovoorzitter Peter Snijders pleit ervoor om meer te kijken naar wat wel kan in plaats van naar wat niet. „We steunen ook de routekaart voor heropening van de horeca.”

3 reacties

 • Wim Paalderman

  1 jaar geleden
  ja de landelijke provinciale verkiezingen komen er aan, de huichelaars willen stemmen trekken.... ik stem op die partij die reeds eerder dit bedrog door zag . en het is een bedrog , en velen trapten er in , helaas met alle gevolgen voor de toekomst van dien
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  Burgemeesters moeten zich niet bemoeien met landelijk beleid. Daar gaat de Tweede Kamer over. Laat burgemeester maar eens in de spiegel kijken en de vraag beantwoorden waarom ze niet handhaven.
 • Nathanja Kloppenburg

  1 jaar geleden
  Super goed bezig!