Chauffeurs hebben de afgelopen tijd al kennis kunnen maken met de nieuwe elektrische bussen en zijn enthousiast.
Volledig scherm
PREMIUM
Chauffeurs hebben de afgelopen tijd al kennis kunnen maken met de nieuwe elektrische bussen en zijn enthousiast. © Rob Voss

Buslijnen flink op de schop: dit verandert in december allemaal in Zwolle

videoMinder haltes, aangepaste routes en bussen die ’s avonds na achten niet meer rijden. De nieuwe dienstregeling van RRReis (Keolis) heeft grote gevolgen voor de stadsdienst in Zwolle. In Stadshagen keren verdwenen bushaltes juist terug. De dienstregeling met nieuwe elektrische bussen gaat 13 december in.

 1. Arriva stelt reisverbod in om overlastgevende asielzoekers op Vechtdallijn te weren (en wil geld voor extra personeel)
  PREMIUM

  Arriva stelt reisverbod in om overlastge­ven­de asielzoe­kers op Vechtdal­lijn te weren (en wil geld voor extra personeel)

  De maatregelen die Arriva voor ogen heeft om de veiligheid in de treinen tussen Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Emmen te vergroten kosten al snel 1,5 miljoen euro. Dat heeft de vervoerder uit laten rekenen, waarbij het vooral mikt op invoering van een reisverbod en het aannemen van extra personeel. Dat wordt dan pijlsnel ingevlogen als ergens escalatie dreigt.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn

 2. Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika
  Play

  Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika