Keolis heeft alle elektrische bussen van RRReis voorzien van een speciale sticker voor mensen met een visuele beperking.
Volledig scherm
Keolis heeft alle elektrische bussen van RRReis voorzien van een speciale sticker voor mensen met een visuele beperking. © Keolis

Bussen van RRReis voorzien van speciale profielsticker voor mensen met visuele beperking

De in- en uitcheckapparaten in de bussen van RRReis van vervoersmaatschappij Keolis zijn voorzien van een profielsticker waardoor mensen met een visuele beperking makkelijker in en uit kunnen checken. De sticker heeft een contrasterende kleur en een voelbaar profiel. 

  1. KAART | Eén gemeente blijft Zwartewaterland voor als 
landelijke coronabrandhaard, maar wel minder besmettingen in Oost-Nederland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Eén gemeente blijft Zwartewa­ter­land voor als landelijke corona­brand­haard, maar wel minder besmettin­gen in Oost-Nederland

    Het aantal besmettingen in Oost-Nederland ligt maandag zoals wel vaker lager dan in het weekend, maar dat maakt het niet minder zorgelijk. Ten opzichte van zeven dagen eerder werden er fors meer positieve gevallen van het coronavirus geregistreerd. Zwartewaterland heeft sinds enkele dagen het stokje van Staphorst als coronabrandhaard van de regio overgenomen.