Anton Beijer uit Zwolle Zuid maakt zich zorgen over het vuurwerkvandalisme in zijn buurt. Vorige week werden drie afvalbakken opgeblazen, de brokstukken liggen nog langs de weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Anton Beijer uit Zwolle Zuid maakt zich zorgen over het vuurwerkvandalisme in zijn buurt. Vorige week werden drie afvalbakken opgeblazen, de brokstukken liggen nog langs de weg. © Frans Paalman

Buurt in Zwolle-Zuid ligt wakker van vuurwerkvandalisme: ‘Er vallen nog eens dooien en gewonden’

In de wijk Geren in Zwolle Zuid liggen bewoners 's nachts wakker van de vernielingen die worden aangericht door nitraatbommen. En de angst zat er al flink in na de explosies bij de woning van een café-eigenaar. Volgens de politie is het aantal vernielingen met vuurwerk in de wijk opvallend. 

0 reacties

 1. Poloërs Deltasteur controleren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwedstrijd van maken’
  PREMIUM
  waterpolo zwolle

  Poloërs Deltasteur controle­ren derby tegen Nunspeet en lijken veilig: ‘We moesten er geen zwemwed­strijd van maken’

  Geen problemen voor de waterpoloërs van Deltasteur, die in en tegen Nunspeet gecontroleerd op 9-12 eindigden. Ook De Reest won in de derde divisie C. Tegen ZPC De Hof werd het 11-5. In de eerste divisie kan het vizier van SWOL 1894 volledig op de ManMeer!-Cup na ruime zeges van de Zwolse mannen (23-12 tegen HZC De Robben) en vrouwen (7-18 bij JAWS).
  Zwolle