Volledig scherm

Café Jazzy Jam per direct dicht

ZWOLLE - Jazzcafé Jazzy Jam aan de Nieuwe Markt in Zwolle is per direct gesloten. Dat meldt eigenaar Delano Hoogvliets op zijn site en op Twitter:'Na vijf mooie jaren sluit Jazzy Jam per direct haar deuren en stopt al haar activiteiten.

 1. Een bijbelambulance, mag dat?
  PREMIUM

  Een bij­be­lam­bu­lan­ce, mag dat?

  Jezus leeft! staat op de ambulance. De blauwe sterren met een wit esculaap zijn vervangen door blauwe kruizen met Jezus redt in een klein letterkorps. Verder lijkt de ‘Bijbelbus’ sprekend op een echte ziekenauto. Links en rechts zieltjes winnend rijdt evangelist Joop van Ooijen ermee door Nederland. De ambulance duikt straks overal op. In Zeewolde, in Zwolle en de biblebelt – waarschuwt Van Ooijen. Op alle plekken namelijk waar ‘Jezus leeft’ als politieke partij bij de raadsverkiezingen een duwtje moet krijgen.
 2. Therapeutisch konijntjes knuffelen in gevaar door kapotte bus stichting
  Video

  Therapeutisch konijntjes knuffelen in gevaar door kapotte bus stichting

  De vrijwilligers van stichting de Knuffelkonijntjes in Zwolle zitten met de handen in het haar. De bus waarmee ze de konijnen vervoeren naar verpleeghuizen en naar terminaal zieke kinderen is kapot en niet meer te repareren. Een ramp, zeggen initiatiefnemer René te Wierik en vrijwilligster Josanne Donker. ,,Want het geld om een nieuwe te kopen is er niet. We hopen op donaties, anders is het einde oefening voor de stichting'', zegt Te Wierik.

In samenwerking met indebuurt Zwolle