In 2014 was geluk in Zwolle nog heel gewoon: Ben Hendriks (rechts) reikt de KNVB-beker uit aan aanvoerder Bram van Polen.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2014 was geluk in Zwolle nog heel gewoon: Ben Hendriks (rechts) reikt de KNVB-beker uit aan aanvoerder Bram van Polen. © Orange Pictures

Clubicoon Ben Hendriks ziet met lede ogen aan hoe PEC afglijdt: ‘We zeiden: dit gaat niet werken’

Wil PEC Zwolle niet verder in de problemen komen, dan moet het zo snel mogelijk terug naar de basis, vindt clubicoon Ben Hendriks (75). Al houdt de voormalig speler, trainer en scout zijn hart vast. ,,Ik zei het direct al: met een selectie van vijftien eredivisiewaardige spelers vlieg je eruit.”

1 reactie

 • CT veltman

  1 maand geleden
  Ach je moet maar zo denken, er is in ieder geval geen Euro aan Raiola betaald...
 1. KAART | Eén gemeente blijft Zwartewaterland voor als 
landelijke coronabrandhaard, maar wel minder besmettingen in Oost-Nederland
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Eén gemeente blijft Zwartewa­ter­land voor als landelijke corona­brand­haard, maar wel minder besmettin­gen in Oost-Nederland

  Het aantal besmettingen in Oost-Nederland ligt maandag zoals wel vaker lager dan in het weekend, maar dat maakt het niet minder zorgelijk. Ten opzichte van zeven dagen eerder werden er fors meer positieve gevallen van het coronavirus geregistreerd. Zwartewaterland heeft sinds enkele dagen het stokje van Staphorst als coronabrandhaard van de regio overgenomen.