Een wegenwacht van de ANWB helpt een automobilist met een haperende accu. De vrieskou zorgt voor drukte bij de pechhulpdienst.
Volledig scherm
Een wegenwacht van de ANWB helpt een automobilist met een haperende accu. De vrieskou zorgt voor drukte bij de pechhulpdienst. © ANP

Code rood voor de wegenwacht: 'Geen tijd voor een bakje koffie'

Het is all hands on deck bij de ANWB. Door het barre winterweer rijdt de Wegenwacht vandaag af en aan om pechgevallen te verhelpen. Het gaat voornamelijk om startproblemen vanwege weigerende accu’s. ,,We hebben geen tijd voor een bakje koffie.’’

 1. Arriva stelt reisverbod in om overlastgevende asielzoekers op Vechtdallijn te weren (en wil geld voor extra personeel)
  PREMIUM

  Arriva stelt reisverbod in om overlastge­ven­de asielzoe­kers op Vechtdal­lijn te weren (en wil geld voor extra personeel)

  De maatregelen die Arriva voor ogen heeft om de veiligheid in de treinen tussen Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Emmen te vergroten kosten al snel 1,5 miljoen euro. Dat heeft de vervoerder uit laten rekenen, waarbij het vooral mikt op invoering van een reisverbod en het aannemen van extra personeel. Dat wordt dan pijlsnel ingevlogen als ergens escalatie dreigt.

In samenwerking met indebuurt Zwolle

 1. Video van de Dag | Iedereen is jaloers op de coronacoup van Thierry: ‘Ik heb het nummer voor jullie’

  Video van de Dag | Iedereen is jaloers op de coronacoup van Thierry: ‘Ik heb het nummer voor jullie’

  19 januari
 2. Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer
  Play

  Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer