Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge deed eind januari een ademtest met de SpiroNose in de GGD teststraat in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge deed eind januari een ademtest met de SpiroNose in de GGD teststraat in Amsterdam. © Joris van Gennip

Corona-ademtester zou dit voorjaar arriveren, waar blijft-ie?

De ademtest moet de gang naar de GGD-teststraten makkelijker, sneller en aangenamer maken. De regionale GGD’s zouden dit voorjaar de slimme apparaten in gebruik nemen in Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Harderwijk. Waar blijven ze?

3 reacties

 • Werkman

  2 maanden geleden
  De overheid, in dit geval minister de Jong, belooft zo vaak iets. Worden steeds ongeloofwaardiger! Deze minister regeert niet maar praat ontzettend veel met pakken meel in de mond.
 • Bart van den Berg

  2 maanden geleden
  Alles duurt hier te lang
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  Werkt niet . Wordt nergens gebruikt .
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”