De Prinses Margriethaven in Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
De Prinses Margriethaven in Zwolle. © Frans Paalman

Cruiseschip voor vluchtelingenopvang komt definitief naar Prinses Margriethaven in Zwolle

pollZwolle gaat definitief vluchtelingen opvangen op een schip in de Prinses Margriethaven bij Holtenbroek. Omwonenden zijn hierover vanmiddag per brief geïnformeerd. Het betreft tijdelijke crisisopvang van 84 mensen voor maximaal vijf weken.

26 reacties

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het een idioot plan zo,n boot midden in holtenbroek,alsof die wijk dat erbij kan hebben,vlakbij de horeca en centrum,leg het maar aan het Zwolle ijsselkanaal bij de sluizen
 • ME Hoek

  2 maanden geleden
  @jasperbos wat ben jij nobel zeg. Belasting betalen en vervolgens alles laten opknappen door anderen. Toch niet zo sociaal dus.
 • R. Boei

  2 maanden geleden
  Holtenbroek, eigenlijk altijd op de eerste of laatste plek in onderzoeken maar nooit op een positieve manier. Dus ja, dit kan rustig in het rijtje toegevoegd worden.
 • Jasper Bos

  2 maanden geleden
  @Rik de Vries het is helemaal niet ongewoon dat bij Ter Apel vechtpartijen uitbreken. Allerlei mensen, met allerlei trauma's, die niet of nauwelijks geholpen worden, met dit weer. Hele normale Nederlanders kunnen al vechten om een plekje bij het zwembad of omdat hun club verliest. Doe nou niet alsof de Nederlander heilig is, en mensen met een kleurtje (want dat is het hè) dat niet zijn.
 • Jasper Bos

  2 maanden geleden
  @ME Hoek waarom zou ik dat doen? Er is nu toch een prima optie? Ik betaal belasting zodat de overheid allerlei zaken kan doen die ik dan niet zelf hoef te regelen. Ik ga ook geen wegen asfalteren, les geven of bedden verschonen in het ziekenhuis.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”