Volledig scherm
Wil jij een mantelzorger in het zonnetje zetten? Laat het ons weten! © Mezzo

Dag van de Mantelzorger: wie zet jij in het zonnetje?

Morgen, 10 november, is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop Nederland mantelzorgers verrast en in het zonnetje zet. En daar doen wij graag aan mee.

Bijna iedereen kent wel iemand die - ondanks zijn of haar eigen drukke schema - altijd klaar staat voor een familielid, vriend of buurman die chronisch ziek, gehandicapt of op een andere manier hulpbehoevend is. Die onbetaald en bijna als vanzelfsprekend hulp biedt aan zijn of haar naasten.

Juist die mensen verdienen op de Dag van de Mantelzorger een speciaal podium. Daarom roept de Stentor op: ken jij een mantelzorger in jouw omgeving die het absoluut verdient om in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons weten!

Deel in maximaal vijf zinnen (en eventueel een foto) wie jij graag wil bedanken en waarom. Dat kan via een reactie op onze Facebookpagina of door een mail te sturen.

Update: Bedankt voor de vele inzendingen! Wij hebben een selectie gemaakt uit de tientallen reacties die wij ontvingen. Fijn weekend!

  1. Straatfestival Zwolle gebukt onder geluidsregels: Zanger moet publiek tot stilte manen
    PREMIUM

    Straatfes­ti­val Zwolle gebukt onder geluidsre­gels: Zanger moet publiek tot stilte manen

    De afspraken over geluidsniveaus moeten onder de loep worden genomen, anders is het maar de vraag of het Straatfestival in Zwolle volgend jaar de Nieuwe Markt weer aandoet. Die noodkreet slaken betrokkenen bij het podium van afgelopen vrijdag. Na herhaaldelijke waarschuwingen over de decibellen moest de zanger van Juffrouw Jannie het publiek zelfs manen niet mee te zingen. ,,Volgens mij gaat er iets niet goed met de geluidsmetingen’’, zegt geluidsman Marco Ruiter. ,,Op deze manier doe ik volgend jaar niet meer mee.’’

In samenwerking met indebuurt Zwolle