De dochter van Marjolein uit Zwolle is een Orange Lion en volgens kenners de beste 1 ter wereld

TopsportmoedersOp haar erelijst ontbreekt eigenlijk alleen paralympisch goud. Rolstoelbasketbalster Jitske Visser uit Zwolle was al wereldkampioen en won met haar Duitse club Thuringia Bulls de Europe Champions Cup. ,,Dankzij Jitske zijn we als gezin op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen”, zegt moeder Marjolein Visser-de Boer.  ,,Volgens kenners is ze de beste vrouwelijke 1 van de wereld.”

0 reacties

 1. Manegehouder Jan B. claimt dat hij lange tijd niets wist van enorme coke-wasserij: ‘Had het gewoon verhuurd aan computerlui’
  PREMIUM

  Manegehou­der Jan B. claimt dat hij lange tijd niets wist van enorme co­ke-wasserij: ‘Had het gewoon verhuurd aan computer­lui’

  Met zijn hoofd verstopt in zijn handen zit manegehouder Jan B. uit Nijeveen voor de rechter. Volgens justitie heeft de paardenman een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een mega-cocaïnewasserij in zijn manege. B. vertelt een ander verhaal: ,,Ik had het gewoon verhuurd aan computerlui en kwam er pas eind juli achter dat het misse soep was.” Nu wil justitie geld van hem.
 2. De dochter van Laura is 15 jaar en nu al toptennisster: ‘Ze moet gewoon haar diploma's halen’
  Play
  PREMIUM
  Topsportmoeder

  De dochter van Laura is 15 jaar en nu al toptennis­ster: ‘Ze moet gewoon haar diploma's halen’

  Rose Marie Nijkamp (15) voert meer dan vijf jaar de nationale ranglijst van haar leeftijdscategorie aan. Ook in het dubbelspel boekt de Apeldoornse tennisster succes op succes. Een garantie voor een profcarrière is het niet, beseft moeder Laura. ,,Topsport is een puzzel waarbij ieder stukje moet passen. Het belangrijkste is dat Rose Marie doet wat ze leuk vindt.”
 3. Leidy Mulder, moeder van schaatstweeling Ronald en Michel: ‘Bij de start kijk ik nooit naar het ijs, te spannend’
  Play
  PREMIUM
  Topsportmoeder

  Leidy Mulder, moeder van schaatst­wee­ling Ronald en Michel: ‘Bij de start kijk ik nooit naar het ijs, te spannend’

  In deze eerste aflevering van onze nieuwe serie over moeders van topsporters: Leidy Mulder. Ze is de moeder van zeven zonen. Ronald en Michel Mulder (35) zijn de jongsten. De schaatstweeling uit Zwolle is goed voor vele (inter)nationale titels op de korte afstanden. Ook op de skeelers werden veel kampioenschappen. Michel stopte begin 2020 en is nu trainer. Ronald behoort nog steeds tot de snelste mannen ter wereld.