Vaccineren bij de GGD in Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Vaccineren bij de GGD in Apeldoorn. © Rob Voss

De een wacht met smart op vaccinatie-oproep, de ander krijgt er twee: ‘Niet te voorkomen’

Ben je inmiddels lang en breed gevaccineerd, krijg je wéér een brief in de bus met de uitnodiging om een prik te komen halen. Het overkwam George Brands uit Zwolle en hij is lang niet de enige. Het maakt dat hij zo z’n twijfels heeft bij de administratie rond de vaccinatiecampagne, maar volgens het RIVM is dat niet nodig. ,,We weten dat er dubbelingen in zitten voor bepaalde groepen, maar dat is niet te voorkomen.”

2 reacties

 • H.J. Koops

  1 maand geleden
  Over de ‘gewone’ oproep voor de “70 jarigen”: Mijn man kreeg een brief dat ie een afspraak kon maken (1947/48), onze buren lazen in de krant dat ze online een afspraak konden maken, toen stond er opeens op http://rijksoverheid.nl dat mensen van 1947/51 online een afspraak konden maken en toen ik dus ook maar een afspraak had gemaakt kreeg ik daarna .... een brief! En hoort u wel eens hoeveel 70-jarigen nu zijn ingeënt ? Ik hoor steeds over de 60-jarigen.
 • Christiaan Jurjens

  1 maand geleden
  Waar maken jullie druk om zo zorgt de media voor onrust in maatschappij ik heb 2 prikken gehad moderns en heb geen last gehad
 1. Tellerfraude, gestolen auto en dubieuze kroeg die ‘gewoon mijn kantine is’: 80 controleurs speuren in Zwolle
  PREMIUM
  video

  Tellerfrau­de, gestolen auto en dubieuze kroeg die ‘gewoon mijn kantine is’: 80 contro­leurs speuren in Zwolle

  De politie heeft dinsdagmiddag een verdachte aangehouden bij een grote controle op criminaliteit in Zwolle. Tientallen agenten en douaniers doorzochten samen met andere overheidsdiensten panden op onder andere bedrijventerrein Marslanden. De diensten stuitten op gesjoemel met kilometertellers en een gestolen auto. Verschillende ondernemers wasten hun handen in onschuld: ,,Jullie maken ons zo verdacht!’’
 2. De dochter van Marjolein uit Zwolle is een Orange Lion en volgens kenners de beste 1 ter wereld
  PREMIUM
  Topsportmoeders

  De dochter van Marjolein uit Zwolle is een Orange Lion en volgens kenners de beste 1 ter wereld

  Op haar erelijst ontbreekt eigenlijk alleen paralympisch goud. Rolstoelbasketbalster Jitske Visser uit Zwolle was al wereldkampioen en won met haar Duitse club Thuringia Bulls de Europe Champions Cup. ,,Dankzij Jitske zijn we als gezin op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen”, zegt moeder Marjolein Visser-de Boer. ,,Volgens kenners is ze de beste vrouwelijke 1 van de wereld.”
 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen
  Play

  Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen