Volledig scherm
PREMIUM
Jonnie en Thérèse Boer, Jan Willem Berendsen en Matthias Nieuwland bij de tijdelijke dependance van Brass Boer, de bistro van de Boertjes op Bonaire. Vanaf begin 2019 komt er een definitieve versie van de bistro naar Nederland: Brass Boer Zwolle, in hartje binnenstad. © Alex Mulder

De Librije begint tweede Brass Boer in hartje Zwolle

Een vleugje Caraïben is al te proeven tijdens Chefs (R)Evolution aanstaande zondag en maandag in Zwolle, waar Brass Boer -de bistro van Jonnie en Thérèse Boer op Bonaire- een tijdelijke dependance heeft gekregen. Begin 2019 opent het sterrenstel nóg een Brass Boer. In hartje Zwolle.

Het is een idee van de Antilliaanse staf zelf, verklapt Jonnie Boer aan de vooravond van hun culinaire evenement. ,,Het is nu laagseizoen daar, dus een deel van de staf is nu hier in de keuken en op de vloer aan het werk. Het leek hen wel wat om ook in Zwolle een Brass Boer te beginnen." Waar die exact komt willen de Boertjes niet zeggen. ,,We zijn bezig met een pand in de binnenstad", zegt Thérèse. ,,Maar daar kan altijd nog wat tussen komen."

In samenwerking met indebuurt Zwolle