Jonnie en Thérèse Boer, Jan Willem Berendsen en Matthias Nieuwland bij de tijdelijke dependance van Brass Boer, de bistro van de Boertjes op Bonaire. Vanaf begin 2019 komt er een definitieve versie van de bistro naar Nederland: Brass Boer Zwolle, in hartje binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonnie en Thérèse Boer, Jan Willem Berendsen en Matthias Nieuwland bij de tijdelijke dependance van Brass Boer, de bistro van de Boertjes op Bonaire. Vanaf begin 2019 komt er een definitieve versie van de bistro naar Nederland: Brass Boer Zwolle, in hartje binnenstad. © Alex Mulder

De Librije begint tweede Brass Boer in hartje Zwolle

Een vleugje Caraïben is al te proeven tijdens Chefs (R)Evolution aanstaande zondag en maandag in Zwolle, waar Brass Boer -de bistro van Jonnie en Thérèse Boer op Bonaire- een tijdelijke dependance heeft gekregen. Begin 2019 opent het sterrenstel nóg een Brass Boer. In hartje Zwolle.

  1. Zwolse Rode Kruis-baas bezorgd om schrijnende situaties vluchtelingenopvang: ‘Kies nou eens voor kwaliteit’
    PREMIUM

    Zwolse Rode Kruis-baas bezorgd om schrijnen­de situaties vluchtelin­gen­op­vang: ‘Kies nou eens voor kwaliteit’

    Vluchtelingen die hun nachtrust op tafel of in een stoel moeten doorbrengen: het zijn de schrijnende situaties die volgens Jan Brink, oud-wethouder in Zwolle en Rode Kruis-voorzitter van district IJsselland, steeds vaker voorkomen. De chaos die momenteel in de noodopvangen van bijvoorbeeld Ter Apel heerst, moet volgens hem snel afgelopen zijn. Ook deze regio moet daar zijn steentje aan bijdragen. ,,Kies nou aan de voorkant eens voor kwaliteit.”