Volledig scherm
Het personeel van De Librije in Zwolle toost op de 46 plek van het driesterrenrestaurant in de gerenommeerde ranglijst The World's Best 50 Restaurants. © Eigen foto

De Librije in Zwolle op 46e plek in gerenommeerde World's Best 50 Restaurant-lijst

Driesterrenrestaurant de Librije staat opnieuw tussen de beste 50 restaurants ter wereld. Eigenaren Jonnie en Thérèse Boer kregen vanmiddag in Singapore te horen dat ze op de 46e plek staan.

Jonnie en Thérèse Boer laten vanuit Singapore weten: ,,Super trots op plek 46 van de wereld!!! Dankzij ons team en alle lieve gasten.. dank jullie wel allemaal!!!”.

Terug in het lijstje

Het personeel van De Librije vierde de 46e plaats vanuit Zwolle met ze mee en plaatste een foto op Facebook waarop ze allemaal het glas heffen.

Vorig jaar haalde het echtpaar de beste 50 niet, maar werden op de 51e plek gerangschikt. Het jaar daarvoor stonden ze op de 34e plaats.

  1. ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks
    PREMIUM

    ‘Hij kerfde zijn naam in haar buik’: man uit Zwolle in cel voor aanbieden vriendin voor seks

    Maandenlang zou een 26-jarige Zwolse als prostituee zijn aangeboden in een kelderbox in de binnenstad. Wie het nummer bij de seksadvertentie belde, kreeg haar vriend Sebu M. (37) aan de lijn. Dat ze ‘van hem’ was maakte M. duidelijk door zijn naam in haar buik te kerven. Zelf ontkent de man in alle toonaarden. Ja, hij sloeg haar eens uit woede. Justitie zit enorm met de zaak in de maag, bleek gisteren.

In samenwerking met indebuurt Zwolle