De vermissing van Eefke Wolf werd onderzocht door de Stentor-journalisten Paulien Plat en Arjen ten Cate.
Volledig scherm
PREMIUM
De vermissing van Eefke Wolf werd onderzocht door de Stentor-journalisten Paulien Plat en Arjen ten Cate. © Rob Voss

De mysterieuze verdwijning van Eefke Wolf uit Wezep: ‘Ze kan ook nog leven, hè’

met podcastZe ging in rook op. Eefke Wolf (25) uit Wezep liep veertig jaar geleden de zijdeur van haar werk in Hattem uit, richting het donkere fietsenhok, om vervolgens in het niets op te lossen. Op een zandpaadje van een kleine 25 meter. Ze liet geen enkel spoor achter. Nog geen voetafdruk. Journalisten Arjen ten Cate en Paulien Plat duiken in haar vermissingszaak. En schijnen nieuw licht op haar verdwijning. Luister de Stentor-podcast ‘Eefke: in rook opgegaan’ nu in alle podcastapps.

2 reacties

  • B.J. Mastenbroek

    3 maanden geleden
    Misschien zijn er nog wel meer 40- of 50-jaar oude mysteries niet opgelost. Met dat soort onderwerpen kan de Stentor nog jarenlang haar kolommen vullen.
  • R.E.I. van Katwijk

    3 maanden geleden
    Ik kan het me nog heel goed herinneren. Wat had dit een impact op iedereen in Hattem. Hier gebeurde nóóit wat en dan ineens een meisje vermist.En al snel gingen er verhalen rond. Ik was een meisje van 12 en heb tijden niet meer in de buurt van bloemenstein durven fietsen.Mocht ook niet van m'n ouders Nu werk ik er zelf. Ik volg dit met heel veel interesse. En hoop heel erg dat er nog iets van een oplossing/duidelijkheid komt.