Volledig scherm
Doe mee met de fotowedstrijd en stuur je zomerse (vakantie) foto’s in. © Getty images

De Stentor Zomerfoto 2019: doe mee en maak kans op mooie prijzen

Stuur tot 20 augustus je leukste zomerfoto naar de Stentor. Gewoon in je eigen woonplaats gemaakt of misschien wel op honderden kilometers afstand. De grappigste, zonnigste of bijzonderste zomerfoto’s verschijnen in de krant. Alle inzenders maken kans op een mooie prijs.

Een selectie van de zomerfoto’s verschijnt op een speciale pagina in de Stentor vanaf woensdag 10 juli. De pagina staat twee keer per week in het regiokatern, op woensdag en vrijdag. De laatste pagina verschijnt op vrijdag 23 augustus. Foto’s in liggend en staand formaat zijn welkom!

Prijzen:

- Hoofdprijs: Aan het einde van de zomer kiezen we uit alle inzendingen een winnaar. Die ontvangt een iPad ter waarde van 320 euro.
- Weekprijs: Fotoboek ter waarde van 34,95 euro. Bundel je foto’s in een fotoboek XL van Smartphoto en kijk terug op je mooiste herinneringen.

Voor alle inzenders

Alle inzenders ontvangen 25% korting op alles bij Smartphoto bij gebruik van de code SMARTPHOTOZOMER. De code is geldig tot en met 31 oktober 2019 en is niet te combineren met andere actiecodes. Tevens is de code niet van toepassing op de verzend- en verwerkingskosten.

Upload hieronder je foto:

Voorwaarden:

- Bestanden bestaan uit minimaal 1 MB en maximaal 3 MB. Gelieve foto’s aan te leveren in .jpg. Je kunt meerdere keren insturen
- Om mee te kunnen dingen naar een prijs dien je je voornaam, achternaam, woonplaats, email en telefoonnummer in te vullen.
- Bij het inzenden van de foto geef je verder aan waar de foto is gemaakt en kun je een korte beschrijving meesturen.
- Wekelijks wordt de weekwinnaar bekendgemaakt.
- Inzenders stemmen ermee in dat hun foto onbeperkt en zonder vergoeding door de Persgroep kan worden gebruikt.
- We gebruiken je persoonsgegevens om de bijdrage te kunnen bewaren en publiceren. Ons privacystatement vind je hier.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

In samenwerking met indebuurt Zwolle