Volledig scherm
De foto waarmee Sanne Smits in 2018 de zomerfotowedstrijd won © Sanne Smits

Deel je mooiste zomerfoto met de Stentor en win mooie prijzen

Backpacken in Bolivia of logeren bij oma in de hangmat. Een snelle selfie of geregisseerde groepsfoto. Sneeuwballen gooien op de gletsjer of een eitje bakken op de motorkap. Op dinsdag 9 juli begint onze zomerfotowedstrijd.

 Win jij die prachtige spiegelreflexcamera? Stuur dan jouw zonnige, spectaculaire, grappige of ontroerende foto naar de Stentor. 

Vanaf 9 juli tot en met 31 augustus verschijnt er vijf dagen per week in het regiokatern van de krant een vrolijke vakantiepagina met een selectie van zomerfoto’s van onze lezers. Je kunt meerdere foto’s insturen. 

Upload hieronder je foto:

  1. ‘Hennephuurder’ wil via rechter sneller terug in sociale huurwoning Zwolle
    PREMIUM

    ‘Hennep­huur­der’ wil via rechter sneller terug in sociale huurwoning Zwolle

    Woningcorporatie SWZ zou met de regels hebben gespeeld, waardoor hij nog niet op zoek kan naar een nieuwe huurwoning. Daarom probeert Zwollenaar Aboes via de rechter weer toegang te krijgen tot de Woningzoeker. Onzin, stelt de corporatie. De afspraken zijn duidelijk: na te worden betrapt op een hennepkwekerij mag je twee jaar lang geen Zwolse sociale woning huren. De rechter probeerde dinsdag tevergeefs om de partijen nader tot elkaar te krijgen.

In samenwerking met indebuurt Zwolle